Christine Deumers

Grafisch vormgever

Partners in beeldvorming. Dat is wat Frouin Designs is. Oprichter Christine Deumers vormde Frouin Designs de afgelopen 15 jaar tot een creatief, betrouwbaar, doortastend en flexibel grafisch bureau.
Grafisch vormgeefster Christine Deumers heeft in Frankrijk een opleiding gevolgd waarin alle creatieve vakken aan bod kwamen, zoals grafische media, kunst, fotografie, mode en architectuur. In Noord-Frankrijk volgde ze de kunstacademie gericht op grafische vormgeving. Bij de Rietveldacademie heeft ze nog enkele specialisatie cursussen doorlopen. Ze heeft dus meer dan genoeg bagage om tijdschriften, flyers, advertenties, websites, nieuwsbrieven, etc volgens een geheel eigen stijl vorm te geven.

Christine over zichzelf:
'Wanneer ik een gesprek heb met de klant, luister ik zo goed mogelijk naar de wensen en vertaal deze dan in beeld. Mooi aan mijn vak is dat ik al mijn creativiteit er in kwijt kan. Of ik nu een ontwerp maak voor een tekstschrijver, een machinefabriek of een museum, het moet een uitdaging zijn waarbij alles moet kloppen. Ik ben een perfectionist dus voortdurend vraag ik mezelf af of het resultaat voldoet aan de wensen van de klant. Pas als het ontwerp en de uitvoering helemaal perfect zijn, ben ik tevreden.'

Wij werken met veel verschillende partners/leveranciers op het gebied van website programmeren, drukwerk voor klein en groot formaat! etc. Onze leveranciers zijn erg belangrijk voor ons en we zien ze dan ook graag als onze partners. Samen bouwen wij aan een langdurige relatie om te komen tot een win-win situatie.

 

Onderscheiden

Waarom onze opdrachtgevers met ons werken?
Wij zorgen dat ze onderscheidend zijn en inspireren.

Meedenken

We denken met onze opdrachtgevers mee naar vernieuwende oplossingen en manieren om hun klanten te verrassen.

Flexibel

Wij werken ook buiten kantoortijden en in het weekend.
Wij maken graag kennis met u!
Bel of mail ons voor een afspraak.

Onze klanten